kas mums šodien lenčā?

āboli. cepti. saldi. krēmīgi. tas mums šodien lenčā.

Cepti krēmīgie ābolīši

Nepieciešams:

2-3 āboli
piciņa sviesta
gaišais Demerera cukurs
~3 ēd.k. mandeļu skaidiņas
~ 2 ēd.k. pekanriekstu
1 ēd.k. ar kaudzi Mascarpone

Pagatavošana:

Mandeļu skaidiņas nedaudz apgrauzdē uz sausas pannas. Pievieno sviestu, nelielos gabalos sagrieztus, nomizotus ābolus, pekanriekstus un cukuru. Cep uz nelielas uguns līdz āboli mīksti, apmēram 5 minūtes. Beigās iemaisa Mascarpone un uzsilda.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s