bez cukura. bez glutēna. un garšo bērniem.

Kviešu miltu vietā izmantoju auzu miltus, cukura vietā lietoju medu. Plus āboli, rieksti un mazliet vaniļas ekstrakta. Piedevai krējums un kļavu sīrups. Gardas pankūciņas vakariņām. Un garšo bērniem. Bērni paēduši, vecāki laimīgi. Ideālās vakariņas.

Ābolu pankūciņas ar riekstiem un medu

Nepieciešams:

1 glāze bezglutēna pilngraudu auzu miltu (nopērkami daudzviet, arī Rimi)
1 glāze piena
2 olas
2 nelieli āboli
2 ēd.k. medus
sauja rupji sasmalcinātu valriekstu
daži pilieni vaniļas ekstrakta
sviests cepšanai

Pagatavošana:

Nomizo un uz rupjās rīves sarīvē ābolus. Sakuļ olas, pievieno pienu, miltus un medu. Kuļ līdz viendabīgai masai. Iemaisa ābolus, riekstus un vaniļas ekstrakstu.
Mazo pankūku pannā izkausē sviestu un pa karotei katrā daļā lej mīklu. Cep no abām pusēm zeltaini brūnas.
Pasniedz ar krējumu un kļavu sīrupu.

3 thoughts on “bez cukura. bez glutēna. un garšo bērniem.

    1. Madam Za Post author

      Tad cepi lielās pankūkas, ja 4-5 tik sanāca? Tieši ar šādām izejvielām, kā rakstu receptē, sacepu pankūciņu kalnu kā bildēs.

      Atbildēt

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s