svētku noskaņa rāmī.

ziemassvetki01Manā noskaņu rāmī mana Ziemassvētku sajūta.

ziemassvetki2013_02

ziemassvetki2013_03

ziemassvetki2013_04ziemassvetki2013_05

Aromātisko sniegpārsliņu cepumu virtenes recepte no MOMENTU grāmatas.

1.5 glāze milti
1.5 tējk. kanēļa cukurs
šķipsniņa muskatrieksts
0.5 tējk. soda
šķipsniņa jūras sāls
3 ēd.k. brūnais cukurs
2 ēd.k. kļavu sīrups
2.5 ēd.k. sviests
1olbaltums

Miltus sajauc ar kanēļa cukuru, muskatriekstu, sodu, sāli, brūno cukuru. Tad pievieno kļavu sīrupu, izkausētu sviestu un olbaltumu. Samīca mīklu. Izrullē ļoti plānu, izspiež formiņas un liek uz cepampannas, kas izklāta ar cepampapīru. Cep līdz 180C uzkarsētā cepeškrāsnī 10-12 minūtes, līdz cepumiņi zeltaini brūni.

 

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s