vafeļu sniegpārslu ziema.

vafeles 1

Ziema. Sniegs. Un brīvdienas.
Saldas vafeles kā sniegpārslas. Karsts kakao vai ābolu sula ar kanēli.
Pikošanās. Eņģeļu veidošana sniegā. Slidotavas būve pie mājas.
Tas viss pieder kārtīgai ziemai.

vafeles 2

vafeles 3

Neapstrādāta papīra toveri, veidojami, ņurcāmi pēc sirds patikas. Arī mazagājami. No Studio Za e-veikala.

vafeles 4

BEĻĢU VAFELES AR ALU

Nepieciešams:

1 glāze pilngraudu kviešu milti
1 glāze smalkie kviešu milti
1 tējk. vaniļas cukurs
2 ēd.k. brūnais cukurs
1/3 tējk. jūras sāls
3 olas
1/2 glāze kausēts sviests
1 1/2 glāze nefiltrēts gaišais alus

Pagatavošana:

Miltus sajauc ar cukuru, sāli, vaniļas cukuru. Citā traukā sakuļ olas, pievieno kausēto sviestu un alu. Tad pieber miltu maisījumu un sakuļ. Pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz pāris stundām.
Tad cep vafeļu pannā, veidojot lielās vafeles vai cepot pa ēdamkarotei mīklas, veidojot vafeļu sniegpārsliņas.
Pasniedz ar ko vien sirds vēlas. Es šajā gadījumā – ar kļavu sīrupu, mellenēm un pūdercukuru.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s